BUITENSCHOOLSE OPVANG

Partou (Hunzehuys) aan de Molenstraat.

Plezier en ontspanning na een drukke schooldag zijn bij Partou belangrijk. Kinderen kunnen vrij spelen maar hebben ook de keuze uit een breed, gevarieerd activiteitenaanbod. Buiten, bewegen en muziek staan hierbij centraal. Met verrassende activiteiten inspireren we de kinderen en helpen we ze spelenderwijs te leren en de wereld te ontdekken.

In de vakantie hebben we een afwisselend vakantieprogramma en trekken we er lekker op uit; naar buiten, een museum of sportieve activiteiten. Of we gaan naar het bos met onze eigen Natuurbus. Onze ouders kunnen via het diagitale platform en app. Mijn Kind met foto's en korte verslagen de dag van hun kind op afstand meebeleven. Hierdoor krijgen ze een nog beter beeld van wat er zich afspeelt op de bso tussen het brengen en het ophalen van hun kind.

Meer informatie over de vestiging, openingstijden, onze flexibele contractvormen en tarieven vindt u op www.partou.nl/molenstraat.

Met vriendelijke groet, Layla Alkema (Vestigingsmanager Partou)

Kindercentrum Het Speelhuis

Wat is er heerlijker voor kinderen om na een intensieve schooldag lekker te relaxen in onze gezellige BSO ruimte, te knutselen aan de grote tafel of lekker buiten te ravotten in de bosjes, te springen over slootjes, kastelen te bouwen in de zandbak of om op de skelter te racen. Of voetballen op een apart veldje met echte doeltjes?

De opvang vindt plaats in een prachtige 'groene' omgeving in een verbouwde boerderij in Ees. We hebben ook een heleboel dieren die aandacht en verzorging nodig hebben, dus als je het leuk vindt mag je meehelpen om ze te verzorgen. De BSO-ruimte bestaat uit een laag en een hoger gedeelte met authentieke boerderijelementen. Ook zijn er verschillende hoekjes waar de kinderen kunnen spelen en worden er veel activiteiten georganiseerd. We zijn regelmatig met de kinderen aan het werk in onze moestuin en plantenkas. Super leuk om te zien dat er groenten en bloemen uit de grond omhoog komen!

In januari 2016 zijn we gestart met een leuke en stoere 'Buiten-BSO'. Deze nieuwe groep wordt een super-stoere-gezonde Buiten-BSO!

Meer informatie over tarieven, voorwaarden, openingstijden, contractvormen, thema's en activiteiten vindt u op www.kinderopvang-borger.nl .

Met vriendelijke groet, Marlies Bos (Kindercentrum Het Speelhuis)

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Kinderopvang Kei Kidz

Bij Kei Kidz draait het om Kei goede kinderopvang. Het kind staat centraal en bepaalt zelf wat hij/zij na schooltijd wil doen. Als het maar plezier heeft en zich prettig en veilig voelt.

Dagelijks bieden we activiteiten aan, passend bij het thema waar we mee werken, variërend van knutselen, houtbewerking, techniek, sport en spel of koken en bakken. Maar als het kind liever gaat spelen met vriendjes en vriendinnetjes, dan mag dat. Niets moet!

Binnen hebben we ruime keuze aan speelgoed in verschillende hoekjes en in onze grote tuin kunnen kinderen zich heerlijk uitleven. Ze kunnen de diertjes verzorgen, in de moestuin werken, springen op de trampoline of rondcrossen op de vele soorten fietsen. Aan de overkant van de straat mogen we gebruik maken van het voetbalveldje, de bossen om hutten te bouwen of het aaien van de paarden.

We halen de kinderen van school met de Stint. Ook voorschools (vanaf 7.00 uur) kunnen de kinderen bij ons terecht en brengen we ze met de Stint naar school. Indien mogelijk brengen we de kinderen ook naar sport. In vakanties hebben we een ruim aanbod, afwisselend met activiteiten en uitstapjes. Kijk vooral op onze facebookpagina voor een indruk van alle activiteiten.

Voor meer informatie kunt u altijd langskomen op onze opvanglocatie in de Koesteeg, onze website bezoeken (www.keikidz.nl) of contact opnemen met Christina Roersma of Agnes Huizing van Alles Kidz. 0599-236224.

Groeten van Laura Kootstra, Kelly Jacobs en Linda ten Hoor. (Team Kei Kidz).

5 dec. Sinterklaasfeest
10 dec. JGZ-spreekuur