BUITENSCHOOLSE OPVANG

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Partou (Hunzehuys) aan de Molenstraat.

Plezier en ontspanning na een drukke schooldag zijn bij Partou belangrijk. Kinderen kunnen vrij spelen maar hebben ook de keuze uit een breed, gevarieerd activiteitenaanbod. Buiten, bewegen en muziek staan hierbij centraal. Met verrassende activiteiten inspireren we de kinderen en helpen we ze spelenderwijs te leren en de wereld te ontdekken.

In de vakantie hebben we een afwisselend vakantieprogramma en trekken we er lekker op uit; naar buiten, een museum of sportieve activiteiten. Of we gaan naar het bos met onze eigen Natuurbus. Onze ouders kunnen via het diagitale platform en app. Mijn Kind met foto's en korte verslagen de dag van hun kind op afstand meebeleven. Hierdoor krijgen ze een nog beter beeld van wat er zich afspeelt op de bso tussen het brengen en het ophalen van hun kind.

Meer informatie over de vestiging, openingstijden, onze flexibele contractvormen en tarieven vindt u op www.partou.nl/molenstraat.

Met vriendelijke groet, Layla Alkema (Vestigingsmanager Partou)

Kindercentrum Het Speelhuis

Wat is er heerlijker voor kinderen om na een intensieve schooldag lekker te relaxen in onze gezellige BSO ruimte, te knutselen aan de grote tafel of lekker buiten te ravotten in de bosjes, te springen over slootjes, kastelen te bouwen in de zandbak of om op de skelter te racen. Of voetballen op een apart veldje met echte doeltjes?

De opvang vindt plaats in een prachtige 'groene' omgeving in een verbouwde boerderij in Ees. We hebben ook een heleboel dieren die aandacht en verzorging nodig hebben, dus als je het leuk vindt mag je meehelpen om ze te verzorgen. De BSO-ruimte bestaat uit een laag en een hoger gedeelte met authentieke boerderijelementen. Ook zijn er verschillende hoekjes waar de kinderen kunnen spelen en worden er veel activiteiten georganiseerd. We zijn regelmatig met de kinderen aan het werk in onze moestuin en plantenkas. Super leuk om te zien dat er groenten en bloemen uit de grond omhoog komen!

In januari 2016 zijn we gestart met een leuke en stoere 'Buiten-BSO'. Deze nieuwe groep wordt een super-stoere-gezonde Buiten-BSO!

Meer informatie over tarieven, voorwaarden, openingstijden, contractvormen, thema's en activiteiten vindt u op www.kinderopvang-borger.nl .

Met vriendelijke groet, Marlies Bos (Kindercentrum Het Speelhuis)