Team van C.B.S. De Borgh

Uitgangspunt van onze formatie is dat er niet meer dan twee leerkrachten voor de groep staan. Daarnaast zijn extra handen in de klas de inzet van onderwijsassistenten. De gymlessen worden op maandag/woensdag verzorgd door de combi-coach.

Namen van links naar rechts:

Gea Metten (groep 2/3), Fennelien Ypma (groep 5/6), Kirsten Stuiver (groep 3/4 en 6/7), Roely Hulsebos (groep 3/4), Marjon Herwijnen (groep 1/2 en Intern Begeleider) en Tessa Veldman (groep 5/6)

Richard Veringa (onderwijsassistent), Leon de Vries (combi-coach), André Meijer (groep 6/7), Gea Janssen (groep 1/2), Lianne Buist (onderwijsassistent), Bernadette Ros (7/8) en Koen Woltmeijer (groep 7/8 en directeur).

BOEKENBAL DE BORGH 2017

17 juni  Inschrijven oudergesprekken